Pengikut

Ahad, 1 September 2013

Setia Bersama: Pengomen Ogos 2013

Assalamualaikum semua. Selamat pagi dan selamat berhujung minggu. 

Rasanya ada yang sudah memaparkan pengomen blog masing-masing untuk bulan Ogos 2013 yang baru berlalu. Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk memaparkan pengomen bertuah tersebut. 

Untuk rekod, saya telah menerbitkan 57 entri untuk bulan Ogos. Daripada 57 entri itu, Mizz Aiza (Dunia Kecil) telah memberi respon dan meninggalkan komen sebanyak 54 komen. Tahniah, kepada Mizz Aiza yang sangat "peramah". 

Keduanya pula. S.K.A atau Fais sebanyak 42 komen, ketiganya Aku Penghibur atau Acik sebanyak 38 komen. Untuk pengomen seterusnya boleh lihat dalam gambar di bawah. 


Saya amat menghargai sokongan kalian. Tanpa kalian, Tetamu Istimewa akan sunyi sepi. Kepada yang tidak tersenarai jangan berkecil hati. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada kalian semua.

Insya-Allah, hari ini saya akan blogwolking ke blog kalian dari masa ke masa. 


32 ulasan:

  1. wahhh tahniah semua ... hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah kepada yang tersenarai. Mungkin nanti Cik YuYu pula.

      Padam
  2. tahniah..tahniah.bulan ramadan & syawal saya kurang blogwalking.lepas ni saya kena rajinlah dan komen entri cikgu banyak2 he3...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah kepada mereka ini yang setia dan rajin memberi respon pada entri saya.

      Boleh, Kak Lea. Lepas ni jemputlah datang lagi ya.

      Padam
  3. Balasan
    1. Insya-Allah, mama pun akan tersenarai juga nanti tu. Tunggu masa saja nak muncul.

      Padam
  4. cantik background blog ni..nampak sangat berseni

    BalasPadam
  5. Kita sebagai blogger perlu saling menyokong ... semoga ukhwah itu akan terjalin lebih erat ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih singgah sini.

      Setuju. Saling menyapa dan memberi respon itu dapat mengeratkan perhubungan.

      Padam
  6. Aik.. kak Erin pun ada jugak :-) ..Thanks jugak kepada cikgu Helmi yang selalu blogwalking di blog Kak Erin dan tergolong dalam carta hati blog puteriairyn.blogspot.com.. Happy blogging..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada, Kak Erin antara blogger yang rajin ke blog saya.

      Oh, ya ke. Terima kasih kembalilah.

      Padam
  7. memang Miz Aiza terbaik...mana2 blog jer nampak dia pengomen setia...rajin Aiza tu...tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang rajin dia. Bertuah dapat berkenalan dengannya.

      Padam
  8. penulisan ilmiah memang digemari

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya menulis sekadar berkongsi. Masih perlu diperbaiki lagi. Tahniah ya tersenarai.

      Padam
  9. Balasan
    1. Mereka ni antara pengomen setia saya Kak Mia.

      Padam
  10. Balasan
    1. Rasanya Fizi pun akan tersenarai juga nanti. Memandangkan kita baharu saja kenal kan.

      Padam
  11. tahniah kepada mereka!!!!!huhuhuh!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, tahniah! Insya-Allah, P#eoniX juga akan tersenarai nanti.

      Padam
  12. Balasan
    1. Tahniah kepada mereka yang gigih berusaha ini.

      Padam
  13. nama cik nor tak der helmi..hihik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh cuba lagi tu Cik Nor lepas ni. Rajin-rajin datang sini ya.

      Padam
  14. wahhhh..kak Aiza terbaik =) he3..sentiasa ada muka akak ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siapa yang tak kenal Mizz Aiza ni kan.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78