Pengikut

Jumaat, 14 Mac 2014

Biodata Zarema Zainal Isteri Aidil Zafuan

Saya tidak pernah tahu yang Aidil Zafuan sedang "hangat bercinta" dengan Zarema Zainal. Apabila terbaca berita perkahwinan Aidil Zafuan dengan Zarema Zainal membuatkan saya agak terkejut. Kemudian, saya tertanya-tanya juga, siapakah Zarema Zainal ini sebenarnya?

Selepas itu, apabila saya google dengan kata kunci biodata Zarema Zainal, terdapat beberapa butiran ringkas beliau. Biar apapun, semoga mereka ini berbahagia. Kepada bekas isteri Aidil Zafuan, Rita Rudaini moga tabah menghadapi kehidupan selepas ini. 

Perkahwinan Aidil Zafuan dan Zarema Zainal
-kredit foto dari brothersam
Biodata Zarema Zainal

Nama Penuh : Zarema Zainal
Nama Panggilan : Emma Zainal
Umur : 28 Tahun
Status Ibubapa : Anak seorang datuk (Bekas ahli politik Klang)
Asal : Pandamaran Klang, Selangor
Abang Ipar : Khalid Jamlus (Bekas pemain bola sepak)

Sumber: Siapa Dan Biodata Zarema Zainal Kekasih Aidil Zafuan | melvister.com 


16 ulasan:

  1. Dah kawen dah.
    Biasalah dunia sekejap je cari pengganti hihi

    BalasPadam
  2. cantik wife dia.. kesian rita!..

    BalasPadam
  3. semoga kekal ke akhir hayat. Amin....

    BalasPadam
  4. tahniah..moga tanggungjawab terhadap anak2 tak di lupakan..hehehe..

    BalasPadam
  5. jumlah hantaran pun besar.harap dia x culas beri nafkah pada anak2 nya dgn x-wife dulu tu :-)

    BalasPadam
  6. jodoh kita memang rahsia Allah.. apa-apa pun, semoga tanggungjawab terhadap anak-anak bersama rita tidak dilupakan..

    BalasPadam
  7. kahwin dah ye. awat saya tak dijemput...hehe

    BalasPadam
  8. Wah Blog cikgu ni dah jadi Blog artis ya..Hmmmm.

    BalasPadam
  9. saya tak tahu pun siapa kedua-dua mreka..

    BalasPadam
  10. Semoga mereka berbahagia di dunia & akhirat... aamiin..

    BalasPadam
  11. Semoga kehidupan berumah tangga kali ke2 Aidil ni kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika dia dah sakitkan hati orang maka ALLAH akan membalas segala perbuatan dia Dan jika begitulah perangai dia yang tidak bertanggungjawab terhadap keluarga dan anak-anak maka sesiapa pun yang dia kahwini maka begitulah juga sebaliknya.

      Padam
  12. mana satu yang betul umur zarema ni.kejap 21, kejap 22, kejap 27..kejap 28 yang betul-betul berapa?

    BalasPadam
  13. Cantik zarema zainal ni... Heheheheh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78