Pengikut

Jumaat, 14 Mac 2014

Romi Cinta Julia Full Episode - Tonton Online (Aswan Azmy Blog)

Tonton Online - Romi Cinta Julia

Ada tak yang mengikuti drama Romi Cinta Julia yang disiarkan di slot Lestary yang ditayangkan pada setiap Khamis jam, 9 malam? Sebagai perkongsian dan nak tahu sinopsis drama ni, boleh klik di sini

Kalau nak tonton online pula boleh ke blog Aswan Azmy Blog. Selamat menonton.


16 ulasan:

  1. Bunda belum berkesempatan menonton drama ini...

    #DoaBuatMH370 :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun belum kesempatan nak menonton.

      Amin.

      Padam
  2. ada gk tgk drama ni..mnarik gk..

    BalasPadam
  3. saya sekarang dah tak layan drama2 kat tv.. tak tau kenapa dah x ada mood nk tengok.. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun jarang menonton, kecuali drama tu menarik dan lain dari yang lain.

      Padam
    2. sama dengan akak.. dah lama tak layan drama-drama di televisyen.. masa lebih banyak untuk blog rasanya..

      Padam
  4. Tak pernah tau pula pasal drama ni. Ianya membawa tema cerita yang memberi ilmu dan pengajaran yg bagus ditonton ke cikgu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Drama begini lebih kurang sama saja BM. Saya tak tengok pun.

      Padam
  5. Tak tahu pun ttg drama ni.. t kasih atas perkongsian cikgu Helmi.. :)

    BalasPadam
  6. Ni lagi satu cerita yang ida tidak pernah tahu kewujudannya hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78