Pengikut

Khamis, 6 Mac 2014

Projek Memikat Suami Full Episode - Tonton Online (Aswan Azmy Blog)

Projek Memikat Suami

Projek Memikat Suami sudah sampai di penghujung episod. Hanya berbaki dua episod sahaja lagi untuk ditamatkan. Pasti ada yang sudah dapat menjangka kesudahan pada episod akhir. Dan mungkinkah ada kejutan pada episod akhir? Sama-samalah kalian menontonnya. Adakah sama juga jalan ceritanya dalam novelnya. Selamat menonton. Boleh klik pautan Tonton Online ini:



Nota: Saya hanya berkongsi sahaja, itu tidak memberi makna saya menonton drama online ini.

22 ulasan:

  1. kathy pun tak tengok lagi drama ni..kureng sikit kalau drama adaptasi ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagipun drama ni disiarkan di Astro kan. Saya tak langgan Astro.

      Padam
  2. Satu lagi drama adaptasi dari novel rasanya...tak pernah menonton pun;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, drama adaptasi daripada novel. Novel pun saya tak pernah baca.

      Padam
  3. akak memang tak tengok drama ini..

    BalasPadam
  4. Nak download sekali , sweet drama ni :)

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Siapa yang terpikat dan siapa yang memikat-apalah projeknya tu kan.

      Padam
  6. niesa xlayan cerita ni...rasa mcm xbest je..

    BalasPadam
  7. saya banyak tak tengok
    asyik kena kacau aje...tensen

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena kacau dengan anak-anak yang nak tengok kartun ke?

      Padam
  8. Munirah tngk cerita ni dengan mak je kat rumah

    BalasPadam
  9. Saya pun tak tengok.. tapi nota cikgu dibawah entri tu mmg menarik hehee.. :D

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Boleh cuba klik pautan yang saya sediakan.

      Padam
  11. Bila episode 12 akan di upload

    BalasPadam
  12. Bila episode 12 akan di upload

    BalasPadam
  13. bila hendak masukkan episod 13. projek memikat suami?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78