Pengikut

Rabu, 19 Mac 2014

Projek Memikat Suami Episode 13 - Tonton Online (Aswan Azmy Blog)


Sekali lagi saya menerbitkan entri tonton online menerusi Projek Memikat Suami. Saya tidak menyangka bahawa kata kunci carian projek memikat suami yang melekat di blog saya ini semakin hari semakin bertambah pula. 


Pada hal, saya hanya memautkan sahaja link tonton online itu ke blog blogger lain iaitu Aswan Azmy Blog. Tidak hairanlah, entri tonton online di blognya saya kira menjadi penyumbang tertinggi pageviewsnya. 

Setelah drama adaptasi ini dihentikan seketika tayangannya, pada episod 11 kini peminat setianya boleh menarik nafas lega apabila episod 12 telah pun ditayangkan. Projek Memikat Suami ini juga sudah memasuki episode terakhir. Nantikan Projek Memikat Suami Episode 13. 

Jika terlepas boleh menonton online. Seperti biasa blog yang terbaik untuk kalian menontonnya ialah Aswan Azmy Blog. Klik pautan ini:



10 ulasan:

  1. tak promote blog pun tak pe ni ...

    BalasPadam
  2. waa.. tahniah.. mgkin tahap seo tinggi ni..

    BalasPadam
  3. Wahh... tahniah... cikgu Helmi semakin menyengat ni.. :)

    BalasPadam
  4. Tengok siaran ulangan berkali2 kat tv tu jer.. :)

    BalasPadam
  5. sampai sekarang akak tak mengikuti drama ini.. akak rasa kalau helmi sendiri yang buat entri mengenai tonton online ni lagi bagus..

    BalasPadam
  6. jujurnya saya tak berapa minat =)

    BalasPadam

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78