Pengikut

Sabtu, 14 September 2013

Segmen 1st Mama

klik banner jika ingin menyertai

Sementara menunggu perlawanan akhir bola sepak Pesta Merdeka malam ni, saya mengambil keputusan untuk menyertai Segmen 1st Mama @ Norhasniza Khalid. 

Rasanya inilah kali pertama saya menyertai mana-mana segmen secara rasmi dan menerbitkan satu entri khas. Kepada blogger yang lain jangan terasa hati jika saya tidak menyertai atau mempelawa saya menyertai segmen kalian. 

Hal ini demikian, segmen yang dianjurkan mama ini boleh saya sifatkan mudah dan ringkas saja. Saya mentakan di sini, jika syarat pertandingan itu mewajibkan saya menekan butang LIKE Facebook mereka, memang awal-awal lagi saya tolak kerana saya tidak mempunyai Facebook. 

Berikut merupakan syarat-syaratnya:

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

Segmen ini akan diutup pada 30 September 2013. 
15 pemenang bertuah akan dipilih melalui RANDOM.


62 ulasan:

  1. Selamat bersegmen ye cikgu..wanie join juga segmen nie..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Sama-samalah kita memberi sokongan kepada segmen pertama mama ni.

      Padam
  2. Balasan
    1. Terima kasih. Mana tahu kalau ada rezeki kan.

      Padam
  3. all the best cikgu ,selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen ya cikgu.. Semoga Berjaya.. :-)

    BalasPadam
  5. done follback dari segmen mama :D

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Terima kasih. Sama-samalah kita memberi sokongan kepada mama.

      Padam
  7. Balasan
    1. Terima kaish sudi kunjung balas di sini.

      Padam
  8. Assalamualaikum, dtg membls kunjungan anda.. Nak follow tp tak jumpa pula buttonnya, di mana agaknya ye :)

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, terima kasih ya.

      Ada dekat atas.

      Padam
  9. salam.. singgah & folo blog TI.. datang dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam persahabatan. Terima kasih. Selamat bersegmen.

      Padam
  10. Dari segmen yang sama, membalas kunjungan.

    Follow sini. Btw good luck ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih singgah di sini.

      Selamat bersegmen juga.

      Padam
  11. terima kasih banyak-banyak cikgu kerana sudi join segmen mama nih..
    baru mama nak masukkan ni cikgu, dari tadi bz bebenar.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, ingatkan nama saya tercicir tadi. Terima kasih kembali mama.

      Padam
  12. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, saya dah pun ke blog Ayu.

      Selamat bersegmen.

      Padam
  13. ramai yang join segmen mama ni =) selamat bersegmen cikgu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang ramai yang sertai. Mama kan popular.

      Padam
  14. selamat bersegmen follow sini.. saya jemput join GA ni ya http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.htm

    BalasPadam
  15. Singgah bw dari segmen mama..Gud Luck yer..=D

    BalasPadam
  16. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih datang sini. Semoga berjaya ya.

      Padam
  17. kunjungan balas.

    singgah dan follow juga
    :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, jemputlah datang lagi ya.

      Salam perkenalan.

      Padam
  18. Balasan
    1. Salam perkenalan. Terima kasih singgah di sini ya.

      Padam
  19. terima kasih sudi datang blog awi :D kunjung sini dari segmen yg sama :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kembali sudi memenuhi jemputan saya ke sini. Jemput datang lagi ya.

      Padam
  20. salam kenal :) deno datang dari segmen 1st mama! deno done FolloW sini #519.. ^_^ jemput ke blog deno pula ya --->>> DayangDeno

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan Deno. Terima kasih singgah di sini.

      Padam
  21. membalas kunjungan...selamat bersegmen. Done follow#526

    BalasPadam
  22. As salam

    Tahniah dah menang..Jemput juga singgah ke http://nolizawatimohdsaad.blogspot.com/

    notie ms
    Tqvm

    BalasPadam
  23. tahniah dh mnang helmi,
    mama pulak tu yg pilih,
    mmg bertuah tetamu istimewa nie :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78