Pengikut

Ahad, 8 September 2013

Tawaran Biasiswa JPA 2013


Kepada yang berminat bolehlah cuba memohon. Mana tahu ada rezeki. 


Boleh layari www.jpa.gov.my atau http:// pidn.jpa.gov.my mulai 9 September 2013. Dan tarikh tutupnya 16 September 2013. Boleh klik di sini JPA


37 ulasan:

  1. Balasan
    1. Berkongsi info yang tahu. Moga ada yang sedar dan ambil tindakan.

      Padam
  2. info yang berguna ni cikgu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, kepada yang berminat bolehlah cuba mohon.

      Padam
  3. satu pelunag yg bagus untuk kita kembangkan lagi kerjaya kita

    BalasPadam
  4. bagus ni...untuk mereka yg ingin kembangkan lagi kerjaya mereka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudah pasti. Beruntunglah sesiapa yang dapat ni. Murah rezeki.

      Padam
  5. Balasan
    1. Mungkin tak semua membaca akhbar dan tak semua pula yang ada internet terlihatkan iklan ini. Mana tahu melalui blog saya mereka mendaoat info itu. Hehehehe...

      Padam
  6. Kalau kakak nak sambung belajar kena hadir motivasi dulu bagi mood belajar dtg semula. Lama dah tinggalkan dunia belajar rasanya dah tak mampu lagilah...

    Terima kasih sudi ke blog kakak. Follow sini juga # 432

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, menuntut ilmu perlukan semangat yang tinggi. Insya-Allah saya doakan yang terbaik untuk akak.

      Terima kasih kembali kerana datang dan follow blog saya juga.

      Padam
  7. cepat ambil tindkan untuk sape2 nk mohon :) thanks sharing

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ada berbaki beberapa hari saja lagi kan.

      Padam
  8. Balasan
    1. Mungkin ada kriteria yang perlu dipenuhi dulu kan.

      Padam
  9. cepat-cepat mana tahu rezeki kan cikgu....
    cikgu tak mohon juga ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, ini untuk ijazah sarjana muda dan diploma. Saya dah lepas. Kalau nak sambung belajar peringkat master la pula. hehehe

      Padam
  10. Selamat berjaya untuk semua yang berminat..belajar ni menyeronokkan..

    BalasPadam
  11. tq helmi..leh akak panggil macam tu kan?

    BalasPadam
  12. tuntut ilmu hingga ke liang lahad :-))
    kemampuan CPU saya (my brain) sudah efisyen seperti muda2 dulu..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuntutlah ilmu selagi hidup di dunia ini.

      Padam
  13. Tidak salah mencuba...mungkin rezeki anda kali ini.
    Good sharing.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin peluang kepada pelajar Ijazah Sarjana Muda dan Diploma. Saya dah lepas ni.

      Padam
  14. Assalam, Salam persahabatan dari sy. Semoga perkongsian & persahabatan membawa berkat. Sy follow sini juga ye. T kasih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, salam perkenalan kembali.

      Amin. Terima kasih ya.

      Padam
  15. Sesiapa yg mau belajar bolehlah cuba nanti...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ada masa kalau nak cuba. Manu tahu ada rezeki kan.

      Padam
  16. perkongsian yang baik =) tapi adik-adik semua dah masuk belajar..boleh ke minta lagi walaupun dah mohon ptptn??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya boleh. Kalau dah dapat nanti, boleh hentikan PTPTN.

      Padam
  17. Balasan
    1. Dah ada info, tak salah kalau kita berkongsi kan.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78