Pengikut

Selasa, 3 September 2013

Senarai Peserta Pencarian Bloglist Tetamu Istimewa

Masih berbaki beberapa jam sahaja lagi sebelum segmen Pencarian Bloglist Tetamu Istimewa akan berakhir. Oleh itu kepada yang belum menyertai dan ingin menyertainya masih boleh berbuat demikian.

Kepada yang telah berbuat demikian, saya tidak pasti sama ada mereka ini bersungguh ataupun tidak kerana ada yang tidak meninggalkan link blog mereka.

Oleh itu, saya hanya menyenaraikan blogger yang hanya meninggalkan link blog mereka sahaja. Mari semak, senarai peserta tersebut. Kalau ada yang tercicir, masih boleh beritahu saya.

Kepada yang sudi menyertainya, ada syaratnya. 

Peserta hendaklah FOLLOW blog saya. 
Tinggalkan link blog anda pada ruangan komen entri ini.
"Berikan sebab mengapa anda follow blog ini." 
(Saya mengharapkan komen yang ikhlas daripada kalian bukan semata nak tersenarai dalam bloglist ini)
25 ulasan paling kreatif akan saya pilih untuk masukkan dalam bloglist saya. 
(Pemilihan bukan melalui Random)
Tarikh tutup 3 SEPTEMBER 2013, pada pukul 8.00 malam


16 ulasan:

  1. http://puteriairyn.blogspot.com

    Kenapa Kak Erin follow blog Tetamu Istimewa ni..Sebab banyak input dan info berguna dipaparkan diblog ni.. dan dapat bertukar-tukar pandangan. Lagipun karya dan penulisan cikgu Helmi ni bagus, Kak Erin selalu baca..cuma blog kak Erin belum ada bloglist..May be next time akan dipaparkan atau dibuat segment jga.. :-) Happy blogging..

    BalasPadam
  2. http://norminieza.blogspot.com/

    saya tetamu istimewa helmi..:)
    dah join..harap2 btlllah caranya...:)

    BalasPadam
  3. http://jejakasombong.blogspot.com

    Saya follow blog ini sebab telah diminta oleh Tetamu Istimewa. Kami tiada apa-apa hubungan istimewa yang menyebabkan saya terdorong untuk follow blog istimewa ini. Jangan pandang serong terhadap saya hanya kerana saya hensem :/

    BalasPadam
  4. mama sudah meletakkan link blog mama ye cikgu, maaf mama baru dapat meluangkan masa membelek blog... :)

    BalasPadam
  5. http://kakikerja.blogspot.com/

    semalam ingat nk join..tapi sebab penat jogging bt fizi lentok awal..sekarang baru berkesempatan on9..rasanya tak lambat lagolah fizi ye bro :)

    kenapa fizi follow blog ini..fizi x ingat siapa yang follow dulu..tapi yang pasti blog bro banyak perkara yang menarik untuk fizi baca..entri yang ringkas tapi padat..sekurang2nya fizi kenal bro sebagai cikgu serta penulis yang hebat dilaman2 majalah mahupun akhbar^^ fell free..moga ikatan sebagai blogger kekal walaupun dialam maya..:)

    BalasPadam
  6. wah, menarik peluang ni,CM pun nak cuba nasiblah..heheh
    http://cikmatahariku.blogspot.com

    Bagi saya satu kerugian jika tidak mengikuti (follow) blog cikgu sebab entri-entri yang dihasilkan selalunya bermanfaat kepada saya dan juga pembaca lain. Selain itu,saya dapat belajar cara penulisan yang bagus ( secara tak langsung) dengan membaca tulisan2 cikgu di blog ini- semoga cikgu terus berusaha memberi yang terbaik kepada semua readers dan followers cikgu-

    BalasPadam
  7. http://pheonixcharlotte.blogspot.com/
    sebab cikgu hensem...hakhakhak...(jan marah)rasenya x salah kalau nak mengeratkan perhubungan...hehehehe....
    masih sempat lagik ker...kui.kui..kui...

    BalasPadam
  8. maaf cikgu lupa letak link tdi..=D

    BalasPadam
  9. alamak TM..sudah 8.11 malam...masih diterima lagi ke?
    tak pe saya s=cuba je ya...

    saya ikuti blog TM kerana saya sukakan bahasa yang TM gunakan. saya ni cikgu juga tapi bahasa tunggang langgang. saya pun berminat dengan penulisan novel dan dengan follow blog TM, banyak input yang saya dapat.

    http://bicaraneem.blogspot.com

    BalasPadam
  10. cik akak nak join gak lah.....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/


    kenapa dan mengapa cik akak follow blog cikgu...sebab cikgu banyak menggunakan perkata bahasa malaysia yang cik akak tak faham...hihi..dalam pada itu dapatlah cik akak berpetulkan ayat bahasa malaysia cik akak yang memang sah bagai tongkang pecah....Contoh bahasa sastera yang cik akak tak tahu...walaupun cik akak suka menulis ayat berbunga...tapi hakikat masih banyak yang cik perlu pelajari...hihi....cik akak memang tak pernah belajar sastera...tapi bila cikgu guna bahasa pelik-pelik...terlintas juga cik akak belajar....

    maaf ye dik....cik akak lambat menjoinkan diri...hihi...
    maklumlah hati masih keruan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf ya cik akak. Masanya telah tamat. Saya terpaksa berlaku adil kepada semua peserta. Insya-Allah, mungkin boleh cuba untuk bulan seterusnya.

      Padam
  11. x sempat nak join dah baru je baik dari sakit ni.. xpelah xde rezeki, mybe nezt time kan !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, moga cepat sihat ya.

      Mungkin lain kali ya.

      Padam
  12. tahniah di atas sambutan yang menggalakkan dari rakan-rakan blogger.. :D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78