Pengikut

Isnin, 9 September 2013

Ramainya Blogger di Malaysia

Cuba perhatikan follower blogger ni. 
Kalau sebut nama pasti kalian kenal. Kenal ke? Fatin Liyana
Tahniah kepada beliau yang berjaya menarik perhatian blogger-blogger 
untuk singgah ke blognya. 
Rasanya ada lagi ke followers yang lebih ramai daripada ni?


Nampaknya, ramai juga rakyat Malaysia yang mempunyai blog ya.
Siapa kata blog tak popular. 


50 ulasan:

  1. ramaikan sampai 50 ribu lebih..fuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang ramai. Tak tahulah antara ramai-ramai tu semuanya aktif ataupun tidak.

      Padam
  2. salam cikgu.perghhhh tu dia.kak lea suka baca blog FL,bahasa yang digunakan tak skema he3.dulu tak ramai blogger.

    kalau sebut apa itu blog..semua keliru?sekarang blogger menimbun bak cawangan kfc ^*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, oh ya ke. Saya jarang ke blognya.

      Betul tu, memang ramai yang sudah ada blog sendiri.

      Padam
  3. Tidak semua orang mendapat tuah sepertinya...
    Sesetengah orang merujuk kepada jumlah follower kerana ianya lebih menunjukkan kepada populariti tapi ianya tidak semestinya menggambarkan keadaan sebenar sesuatu blog. Follower beribu tapi tidak semestinya jumlah pengunjung juga beribu sehari. Sentiasa hargai pengunjung yang setia bersama anda setiap hari dari mengejar follower kerana jika blog anda berkualiti dan menarik...pasti pengunjung akan datang dengan sendirinya.
    Bagi saya...penting kualiti dari populariti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju 100%. Satu pandangan yang tuntas. Alangkah baiknya jika blog ilmiah atau sarat ilmu mampu diikuti oleh followers seperti ini untuk mencambahkan ilmu.

      Padam
  4. Balasan
    1. Ya, pasti ada sesuatu yang istimewa di blognya.

      Padam
  5. Biasalah cikgu...blogger malaysia nie peramah...hihi...
    memang pun follower banyak...orang femes dan cantik...hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tren semasa ke kalau cantik pasti ramai peminatnya?

      Padam
  6. belum lagi termasuk yang tak dapat follow .. saya xdapat follow FL =.-" follower melebihi had ~

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Kata cik akak, orang cantik ramai peminatnya.

      Padam
  8. Memang terbaik...senior sekolah saya dulu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, senior. Pasti popular di sekolah kan.

      Padam
  9. Balasan
    1. Rasanya blog inilah paling ramai followersnya.

      Padam
  10. makin diminati dari hari ke sehari...heheheh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, ramai juga yang suka menulis.

      Padam
  11. Rasanya dah takde yang lebih dari FL ni..domain blog dia pun tetap blogspot =) seorang yang rendah diri la bagi saya..saudara Ben pun tinggi juga..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulag, rasanya ni lah yang paling tinggi. Belum jumpa yang mampu melebihi 50k.

      Padam
  12. blogger kat malaysia mmg ramai tapi x semua blogger itu rajin blogwalking..dyeorang memilih milih..:) just pandangan

    BalasPadam
  13. follower FL memang banyak, tapi beliau dah jarang update sekarang ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya entri paling baru pun bulan Ogos.

      Padam
  14. Ramai yang ada blog, cuma aktif atau tak saja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masing-masing ada tujuan sediri membina blog. Kalau tak serius memang tak terkemaskini.

      Padam
  15. bila lah kita nak capai followers mcm dia tu..hihik

    BalasPadam
  16. blog memang popular, cuma pandai atau tidak kita ambil manfaat daripadanya atau tidak. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju. Kalau kita benar serius pasti kita akan manfaatkannya sebaik mungkin.

      Padam
  17. ramainya..ade lg kot yg lbih ramai..tapi stuju kata2 dr BM kat atas..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau memang ada, memang hebatlah!

      ya, setuju. Kualiti haruslah diutamakan. Pasti populariti akan menyusul.

      Padam
  18. ramai follower dia.. lagi satu aiza pernah jumpa blogger lyssa faizureen.. ramai juga follower dia.. sebab dia buat banyak tutorial..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh ya ke. Moga ilmunya itu dapat dimanfaatkan oleh semua blogger.

      Padam
  19. Tak mustahil Blog cikgu jugak boleh dapat follower macam tu..kena usaha lebih sikitkan...dan untuk yang lain-lain juga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin. Sama-sama kita menyemarakkan dunia penulisan dalam blog ni ya.

      Padam
  20. wah!! banyk tu..zara tak berapa kejar follow sgt..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita ikutlah cara masing-masingkan. Yang penting tetamu setia kita ada.

      Padam
  21. betul blog dia ni ramai follower, lebih ramai dari Hanis Zalika. Tapi saya lagi suka baca kalau Hanis Zhalika yang tulis..Rasa macam tumpang happy. Lagipun Hanis zalika kalau buat iklan tak rasa macam dia tengah buat iklan. Itulah kelebihan dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh ya ke. Nanti saya cuba cari blog Hanis Zalika tu.

      Padam
  22. Ia satu perkembangan yang bagus. Lagipun, ia bergantung kepada matlamat seseorang berblog. Lain orang lain caranya berblog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Kalau blog itu "menarik" (sangat subjektif) pasti ada pengikutnya.

      Padam
  23. blog ni memang best.sy pernah singgah beberapa kali ke blog ni..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pula jarang singgah ke sana. Sekali sekala saja.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78