Pengikut

Rabu, 18 September 2013

Kembali Bernafas

Assalamualaikum semua. Selamat petang. 
Alhamdulillah, rasanya baru tiga hari saya tidak menerbitkan entri baharu, saya berasakan seperti tiga minggu. Bukan tidak mahu menerbitkan entri baharu, tetapi seperti yang saya uar-uar kan di ruangan cbox, yang tahap capaian internet saya sangat lemah hingga apabila saya klik new post tidak juga muncul. 

Terima kasih kepada kalian yang sudi juga datang ke sini walaupun tidak ada entri baharu. Insya-Allah, entri seterusnya bakal menyusul nanti.


24 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam ceria. Ceria apabila blog kembali sedia kala.

      Padam
  2. hihih.... takpe cikgu, berbelog ini ada pasang surutnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih mama yang masih menyokong. Tapi, bila blog ada masalah memang kita akan jadi gelisah.

      Padam
  3. Cikgu pakai line internet apa?? Kak Erin pakai Digi.. okay jugak lah.. dekat rumah pakai streamix TM.. Lajuuu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pakai broadband Celcom je Kak Erin.

      Padam
  4. memang bengang kalau internet dah slow...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, kalau internet slow buat apa-apa pun tak boleh.

      Padam
  5. Itulah dugaan berblog..kita pun hadapi masalah yang sama bila balik kampung coz streamix tak ada and broadband pun selalunya nyawa-nyawa ikan je,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau guna broadband memang selalu masalah sikit kan.

      Padam
  6. sama la kita.. internet aiza pun ada masanya slow juga..

    BalasPadam
  7. kalau tenet lembab memang payah sikit...nak tulis entry baru...lagi2 nak berblogwalking...

    BalasPadam
  8. la igt cikgu g mlancong...slmt kmbali

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ke manalah saya nak melancong Jie. Sekarang ni bukan musim sekolah lagi. Terima kasih.

      Padam
  9. Patutlah =) tengok entri pun tak banyak, takpe..yang penting draft dulu..line dah ok nanti boleh terbitkan banyak-banyak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tak pernah draf entri. Tulis dan terbitkan saja. Lepas ni bolehlah cuba draf mana yang boleh.

      Padam
  10. sama la mcm aku. coverage broadband aku kadang2 teruk, lg2 kalo waktu hujan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah yang membuatkan kita selalu bengang.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78