Pengikut

Rabu, 4 September 2013

Tiba Masanya Membalas Komen

Maaf kepada blogger atau pengunjung yang meninggalkan pertanyaan pada ruangan komen setiap entri saya. Baru malam ini dapat membalasnya. 

Memandangkan tahap capaian internet yang perlahan menyebabkan saya terpaksa mengambil masa yang lama untuk membalas setiap satu pertanyaan dan komen yang ditinggalkan oleh setiap blogger. 

Moga jawapan yang saya berikan itu memuaskan hati terutamanya untuk entri "Murid Cina dalam Mempelajari Bahasa Melayu". Saya menghargai pandangan dan perkongsian kalian. 

Oleh itu, saya tidak dapat berblogwolking pada malam ini walaupun yang telah tersenarai dalam bloglist saya. Insya-Allah, saya akan terjah juga entri kalian semua. 


20 ulasan:

  1. kathy pun selalu alami masalah BW kalau internet dah slow...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. kalau internet laju, cepat je nak balas komen dan BW.

      Padam
  2. internet aiza pun petang tadi baru ok lepas aiza topup..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, baguslah. Lajulah sikitkan. Itulah sebab Aiza boleh BW banyak blog ya. Tahniah!

      Padam
  3. Balasan
    1. Terima kasih, Fizi yang selalu menyokong.

      Padam
  4. takpe cikgu =) apa yang kita dapat buat dah pun kita berusaha..kalau tak diizinkanNya, kita cuba di hari lain pula..inshaa'Allah line akan elok lepas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok, alhamdulillah ada yang memahami. Terima kasih Fais.

      Padam
  5. cikgu mmg rajin berblogwalking !

    BalasPadam
  6. Tak pa cikgu.. take your time.. yang penting ukhwah yang terbina anatara kita semua di alam cyber ni tak ada cacat celanya.. berkawan biar beribu.. bergaduh jangan sekali.. hehe.. Happy blogging..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu... terima kasih Kak Erin. Takut juga blogger duk tunggu jawapan daripada saya.

      Padam
  7. mama internet ok, tapi tangan yang lenguh, tak menang tangan nak reply komen.. hihih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi mama antara blogger yang aktif dan rajin BW.

      Padam
  8. semua ada kerja dan terkadang tidak memilik masa yang laopang itu biasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, kita harus utamakan yang utama dulu.

      Padam
  9. zara pun kurang berBW..tak ada kerja bolehla zara terjah2 kt blog kawan2..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau sibuk memang tak boleh buat apa. Nak tinggal komen pun susah.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78