Pengikut

Ahad, 15 September 2013

Segmen Pertama Che Yam

Rajin pula saya nak sertai segmen yang dianjurkan blogger-blogger kan.
Bukan hadiah yang dikejar, tetapi sebagai tanda sokongan.
Syaratnya pun tak susah.


Klik banner kalau nak sertai

Syarat-syarat :

* Wajib ada blog 

* Follow Blog Che yam yang tak seberapa ini

* Copy Banner di atas yang tak seberapa cun tuu ( First tym buat ) hehe

* Buat Tajuk " Segmen Pertama Che Yam " 

 Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen. 
Tempat lain tidak dilayan. OK?


45 ulasan:

  1. Selamat bersegmen. Ida jer yang belum terbuka hati nak sertai mana2 segmen... ntah lah nape, mungkin tak reti kot nak join... selagi belum mencuba selagi tu rasa cam susah ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya ini segmen kedua yang saya sertai. Kalau nak cuba apa salahnya kan.

      Padam
  2. Selamat bersegmen dan semoga berjaya!

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Terima kasih, Aiza. Sama-samalah kita sertai.

      Padam
  4. Salam satu Malaysia untuk Tetamu Istimewa cikgu Helmi...dari Ummi...
    Apa khabar.. :)

    Selamat bersegmen dan semoga success dalam genggaman....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam satu Malaysia untuk Ummi kembali.

      Terima kasih.

      Padam
  5. Balasan
    1. Terima kasih, Zara. Semoga berjaya juga untuk Zara.

      Padam
  6. bila rajin datang, masuk je semua benda,untung sabut ke untung batu takpe...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, macam tak percaya saja Nat, hang komen blog aku. Dah lama, tak komen. Rindu rasanya.

      Terima kasih ya.

      Padam
  7. yup setuju cikgu..kita join the segmen pun bukan sebab hadiah..just support rakan..rakan. nway good luck to you..

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Terima kasih jie, selamat bersegmen juga kepada anda.

      Padam
  9. Balasan
    1. Terima kasih fais. Tak harap menang pun.

      Padam
  10. Salam...terima kasih sebab sudi join segmen yam ni. Good luck yer ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, sama-sama. Terima kasih.

      Padam
  11. Membalas kunjungan dari segmen yg sama..Thx ;)

    BalasPadam
  12. Rajin sertai segmen...bagus cikgu, semoga berjaya ya.

    p/s: permintaan anda bertuah, sila lihat di relaks minda ya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini segmen kedua yang saya sertai BM.

      p/s: Oh, ya ke. Terima kasih. Nanti saya jengah ya.

      Padam
  13. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap. :)

    Segmen Pertama Che Yam

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78