Pengikut

Khamis, 3 Oktober 2013

Mengitari Orbit Sayembara


Terima kasih saya ucapkan kepada saudari Nor Azida Ishak yang bermurah hati untuk mengirim bahan penulisan sewaktu beliau mengikuti Bengkel Penulisan Sains Fiksyen dan Teknologi tempoh hari. 

Bersama bungkusan tersebut beliau menitipkan kad ucapan yang cantik dan berseni itu. Antara kata-kata semangat tersebut berbunyi, "Sama-sama kita berazam menjadi penulis yang mendidik & mencerahkan masyarakat."

Insya-Allah, nota-nota ini akan saya manfaatkan dan permintaan beliau agar nota-nota ini dapat dikongsikan bersama pembaca Tetamu Istimewa

Nota: Oh, kertas soalan peperiksaan akhir tahun belum siap. Jadi terpaksa menyiapkannya dahulu. Kalau saya tak BW ke blog kalian, faham-faham sajalah ya. 




37 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sudah semestinya. Itu merupakan satu tanggungjawab dan amanah.

      Padam
  2. selamat menyiapkan kertas soalan
    dah dekat nak akhir thn dah kan
    sure semua guru busy prepare siapkan exam paper
    all d bez..moga dipermudahkan segalanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-Allah, saya akan lakukan yang terbaik demi anak-anak murid.

      Padam
  3. Balasan
    1. Itulah, tidak rugi bersahabat dengan ramai kawan.

      Padam
  4. selamat membuat soalan exam...ada masa singgah ke blog saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Insya-Allah, saya akan singgah nanti.

      Padam
  5. hehehehhe..mesti helmi sibuk..anak kathy pun selasa ni exam akhir tahun...

    BalasPadam
  6. Mamng cantik cikgu =) siapkan mana yang patut dulu, semoga dipermudahkanNya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, akan saya siapkan yang penting dulu.

      Padam
  7. Semoga dipermudahkan segala urusan ye cikgu Helmi.. amin :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin, terima kasih Tuan Khir yang selalu mendoakan saya.

      Padam
  8. ambil masa bro :) dahulukan yang penting hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, saya akan dahulukan yang penting kerana itu tugas saya yang utama.

      Padam
  9. Dahulukan yang penting, semoga gigih menyiapkan tugasan :)

    BalasPadam
  10. Apa maksud tu cikgu? Nway sorry nak bagitau, I think your Blog ni ada problem dengan kotak komen ni coz its like a few time jerk..dah tulis tiba-tiba hilang..Last time blog cik akak pun ada problem yang sama..sekarang dah tak ada..tak taulah kalau I sorang aje ada problem..tapi susah sikit lah coz dah tulis-tulis tiba-tiba hilang..tu yang malas tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tentang kotak komen, saya rasa saudara kena tukar template lain kerana templat yang saudara gunakan mungkin sudah outdated.

      Padam
    2. Terima kasih atas keprihatinan anda semua.

      Padam
  11. Jadi cikgu ni memang sibuk, saya mmg faham, ayah saya pun cikgu jugak..ALL THE BEST..buat soalan senang untuk murid2x. biar murid senang nak jawab. hhehe

    BalasPadam
  12. assalam .... trimas sudi ke blok kecik saya ....

    wah , penulis buku ........ gud gud eh .. go go go !! mihihihi.. :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penulis eceran saja. Bukan penulis buku.

      Padam
  13. salam jumaat.. selesaikan dulu tugas yang wajib..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Jumaat Aiza. Ya, wajib perlu didahulukan.

      Padam
  14. tak pe2.. yg penting harus didahulukn

    BalasPadam
  15. Semoga cikgu jadi penulis yang terkenal suatu hari nanti dan dapat terbitkan buku..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin, terima kasih Kak Erin. Nantikan kemunculan buku saya ya.

      Padam
  16. SElamat menyiapkan tugasan cikgu..

    BalasPadam
  17. Nanti bolehlah kongsikan pandangan saudara. Menantikan juga perkongsian saudara itu. Saya sudah berkongsinya di blog. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-Allah, jika ada kelapangan nanti saya kongsikan pula.

      Padam
  18. Dahulukan yang penting daulu :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78