Pengikut

Rabu, 2 Oktober 2013

Hari ini dalam Sejarah


Inilah sejarah yang tercipta sepanjang saya menceburi dunia blogging ni.

Nota: Saya telah mengemaskini Bloglist Tetamu Istimewa. 10 komentator bulan September telah saya masukkan dalam senarai ini. Kemudiannya, saya juga telah masukkan blogger yang tersenarai dalam senarai Setia Bersama sepanjang masa. Terima kasih kesudian kalian yang setia bersama Tetamu Istimewa sama ada secara nyata ataupun senyap. 



54 ulasan:

  1. tahniah..hebatnyer..jeles kathy...tq listkan blog kathy sekali yer helmi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama. Terima kasih juga senaraikan blog saya dalam bloglist Kak Kathy.

      Padam
  2. banyak juga post bro..fizi x sampai 2 rat pun..npak sangat malas kan heeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau dikira entri yang betul-betul berkualiti dan bermanfaat berapa je Fizi. Banyak iklan-iklannya saja.

      Padam
  3. tahniah..
    mmg terbaek blog nie..
    shark jer jarang ke sini :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Siapalah blog ini kalau tiada pembaca yang sudi datang membacanya.

      Padam
  4. Balasan
    1. Terima kasih Jie yang turut menyokong.

      Padam
  5. Tahniah cikgu.. Wah.. hebatnya pageview.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Kak Erin. Kak Erin juga salah seorang yang menyumbang pageview saya ni.

      Padam
  6. tahniah helmi.. aiza punya tak sampai 100k lagi pun..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Aiza. Tak lama lagi sampailah tu.

      Padam
  7. Balasan
    1. Rasanya ada lagi blog lain yang banyak.

      Padam
  8. Wahh...Tahniah yer cikgu..(---tau cikgu sbb baca profile hehehe )...
    Terima kasih sudi jenguk kat blog sayer yang tak seberapa tu.. Rasa segan pulak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana sudi singgah di sini juga.

      Padam
  9. tahniah
    penulisan cikgu terbaik..ramai yg singgah membacanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Oh, biasa-biasa saja. Sekadar berkongsi.

      Padam
  10. Tahniah bro.. mungkin 3 or 4 tahun lagi kot baru akak boleh capai camnie.. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Oh, untuk mencapai tahap ni pun dah lama saya mencubanya.

      Padam
  11. tahniah!.... teruskan lagi dgn artikel yg lebih menarek....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas sokongan dan kata-kata semangat ini.

      Padam
  12. terima kasih kerana mengunjungi blog saya yang hanya copy dan paste ... tak setanding rasanya dengan blog tuan kerana blog saya terlalu kecil jika dibandingkan dengan blog tuan.... terima kasih sekali lagi;

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kembali kerana sudi ke sini. Oh, dari kecil boleh jadi besar. Saya pun banyak lagi yang perlu dipelajari. Sekadar berkongsi pengalaman dan ilmu yang ada.

      Padam
  13. Semoga blog cikgu ni maju jaya =) teruskanlah kongsi ilmu yang bermanfaat dalam dunia blog ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-Allah, Fais. Terima kasih atas sokongan yang diberikan.

      Padam
  14. bila sesuatu blog itu ada sesuatu yang lain dari oranglain, mesti kita nak singgah hari2..
    camtulah bliog TM ni..

    Tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, besar sangat harapan dan pujian tu. Terim kasih.

      Padam
  15. wah,, bnyak nye page views :D tahniah2x.

    BalasPadam
  16. semoga terus berkarya, terus berblog :)

    BalasPadam
  17. alhamdulillah . sejarah sudah tercipta . semoga ada kegemilangan pula selepas ini ...

    BalasPadam
  18. fuyoh, ramai betul peminat setia blog ni
    cayalah

    tahniah


    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, tanpa pembaca siapalah saya dan tidak guna juga tulisan saya itu.

      Padam
  19. Tahniah.. semoga menjadi inspirasi kpd yg lain & terus sukses. :)

    BalasPadam
  20. Tahniah...pencapaian yg amat baik sekali. Semoga ianya memberi semangat buat anda. Kerajinan anda kini semakin membuahkan hasil! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih BM. Saya menjadikan blog RM sebagai inspirasi saya.

      Padam
  21. Ok tahniah semua...and semoga terus succes k..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana menyokong Tetamu Istimewa.

      Padam
  22. tahniah cikgu! gembira saya mengetahui ttg ini.Semoga terus gigih berkarya ya..:)

    BalasPadam
  23. Tahniah buat semua yang tersenarai :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jarin-rajinlah datang dan komen di sini. Mana tahu ros_reeza juga akan tersenarai nanti.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78