Pengikut

Selasa, 27 Ogos 2013

Menghitung Sejumlah Angka

Alhamdulillah, rasanya inilah kali pertama sepanjang saya berblogging Pageviews saya mencatat angka 748. Selalunya suam-suam kuku sahaja. 


Terima kasih kepada yang sudi mengunjungi TETAMU ISTIMEWA. 
Insya-Allah, dari masa ke masa saya akan terjeh ke blog anda juga. 


34 ulasan:

  1. Wah tahniah cikgu..semakin ramai yang singgah la tue.. ;)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah, tahniah kepada yang singgah di sini.

      Padam
  3. salam cikgu..alhamdulillah.tu tandanya dah ramai yang kenal dan suka baca blog cikgu ni tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, ya ke. Masih banyak yang perlu dipelajari lagi. Terima kasih.

      Padam
  4. tahniah cikgu, pencapaian yang memberangsangkan ni, cuba cikgu check awat hari tu pageviews naik banyak, mesti ada entri/post yang menarik pengunjung dtg blog cikgu.kl tak silap saya, mungkin pengunjung yg dtg dari google search..semoga ia jadi inspirasi utk terus berblog!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih CM. Alhamdulillah, nanti saya semak.

      Padam
  5. Balasan
    1. Terima kasih. Saya tidak akan berpuas hati setakat ini saja.

      Padam
  6. oklah tuh!!!!!insyAllah makin lame nanti makin ramai yang berkunjung kat sineh...hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih P#eoniX. Harap-harap begitulah.

      Padam
  7. tahniah bro..siapa x suka bila trafik blog terpacak je kan..heheh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Fizi. Alhamdulillah, tersenyum jugalah.

      Padam
  8. alhamdulillah..tahniah ye cikgu...

    BalasPadam
  9. Tahniah cikgu...semoga ianya menjadi perangsang untuk terus ber "blogging"
    Bangga melihat blog ini semakin berjaya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih BM yang turut menyokong saya. Insya-Allah, saya akan cuba memperbaiki tulisan saya. Begitu juga untuk BM, semoga berjaya.

      Padam
  10. tahniah
    ramai peminat datang berkunjung..alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Pasti blog Yumida lebih meriah.

      Padam
  11. Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih singgah di sini juga.

      Padam
  12. tahniah di atas pencapaian yang semakin baik.. :D

    BalasPadam
  13. Salam manis .... :)

    Alhamdulillah tahniah cikgu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam manis Ummi.

      Alhamdulillah, terima kasih.

      Padam
  14. tahniah cikgu :) makin ramai dtg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih acik. Tentu jauh lagi kalau nak dikejar dengan acik.

      Padam
  15. Wah,,, blog abang Helmi memang hebat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Janganlah berkata begitu, Haniff. Tetamu Istimewa blog biasa sahaja.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78