Pengikut

Ahad, 18 Ogos 2013

etika Express Meluncur di Lebuh Raya


Assalamualaikum semua. Alhamdulillah, perjalanan saya dari Alor Setar ke Kuala Lumpur berjalan dengan lancar dan saya selamat sampai di rumah. Lalu lintas di lebuh raya Utara-Selatan hari ini lancar. 

Seperti biasa bas etika Express menjadi pilihan saya kerana bas inilah satu-satunya yang beroperasi pada pukul 8.30 pagi. Yang lain, semuanya sekitar pukul 9.00 pagi. 

Balik rumah, macam-macamlah kena buat sebelum dapat merekatkan diri. Antara yang penting, menyeterika baju kerja untuk esok. Itulah yang malas sangat hendak buat sebenarnya. 

Kepada yang belum memulakan kerja dan seperti saya esok akan memulakan tugas, ayuh lakukan yang terbaik. 

30 ulasan:

  1. hahaha...bagus tu cikgu dah iron baju...
    cik akak nie..alamat esok lah jawab nya..hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik akak rajin tak apa. Saya bila bab bangun pagi ni, lambat sikit. Tu yang seterika awal sikit.

      Padam
  2. selamat kembali mengajar cikgu...nanti jentik je mana2 murid yg x buat kerja cikgu..heheh

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum.

    Esok mesti ramai yg kena penyakit blues..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam,

      sudah pastilah begitu.

      Padam
  4. pertama kali mendengar nama bas etika express...huhu
    selamat bersekolah yer sahabat..kita senasib tapi mungkin hamba dengan lagi teruk persiapan rph, bbm, assignment dan bju yang perlu diseterika

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bas ini sudah lama. Mungkin lain tempat lain basnya.

      Oh, sama juga. Mungkin kalau berpraktikum perlulah bekerbon sikit.

      Padam
  5. huhu..slmt kambali bekerja cikgu..

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Selamat bekerja.

      Terima kasih singgah sini dan follow.

      Padam
  7. Salam syawal..ini kunjungan balas ke blog cikgu helmi..salam kenal^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam syawal. Terima kasih ya, ke sini dan sudi follow.

      Padam
  8. seronok beraya yer & selamat kembali !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beraya mestilah seronok. Kalau boleh nak tambah lagi seminggu, huhu.

      Padam
  9. selamat kembali bekerja cikgu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat bekerja. Perlu bersemangat ni.

      Padam
  10. Alhamdulillah..selamat bekerja cikgu..

    BalasPadam
  11. selamat menjalankn tugas cikgu..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Harap-harap semangat yang ada terus membara.

      Padam
  12. selamat kembali bertugas.. semoga terus bersemangat.. :D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78