Pengikut

Khamis, 29 Ogos 2013

Gara-gara Menjadi Follower ke-300

Rasanya inilah kali pertama Tetamu Istimewa di-"review" oleh mana-mana blogger. Bukan kerana saya telah memenangi segmen atau peraduan yang dianjurkan tetapi setelah nombor bertuah di blognya 300 itu. 
Kebetulan pula, saya menjadi followernya yang ke-300.

Bagus jugakan apabila di-review oleh mana-mana blogger. 
Bolehlah kita tahu pandangan mereka terhadap blog kita. Tidaklah kita ni syok sendiri. 


Berikut saya petik ulasan beliau terhadap Tetamu Istimewa. 


Terima kasih kepada blogger Mia-Memories of Mine. 
Kalau nak terjah blognya boleh klik di sini Mia Memories of Mine


28 ulasan:

  1. wahhh, best nye bila dapat di review sebab kte sendiri pun boleh tahu apa kekurangan dekat blog kita :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Terima kasih kepada blogger tersebut.

      Padam
  2. Balasan
    1. Ya, kali pertama ni. Teruja sangat.

      Padam
  3. tapi memang susah orang nak review blog kita. blog saya pun pernah 2-3 kali saja.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, tahniah! Saya rasanya baru kali pertama.

      Padam
  4. Wah tahniah-tahniah..Best jugak ye bila blog di review.. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Seronok juga. Teruja apanila mendapat penghargaan begini.

      Padam
  5. tahniah cikgu,,, seronokkan bila blog kita direview mereka..

    BalasPadam
  6. Malulah pulak dapat review balik........n3 tu ikhlas cikgu hehehe, tapi apa-apa pun terima kasih ye

    #Keep on blogging !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Kak Mia.

      Sama-samalah kita berkongsi maklumat dan ilmu dalam blog masing-masing ya. Moga terus berjaya.

      Padam
  7. tahniah helmi.. semoga terus bersemangat untuk menulis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Aiza. Sama-sama kita bersemangat ya.

      Padam
  8. bestkan kalau ade orang rebiu siap promote...heheheh...rezeki tuh!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kepada Kak Mia. Alhamdulillah, rezeki.

      Padam
  9. hu3..best bila blog kita ni di review =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teruja kan. Pasti blog fais pernah direview beberapa kali kan.

      Padam
  10. cikgu...bahasa mestilah tersusun..yer dak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya cuba menggunakan bahasa yang betul Moga ada yang mengikutnya.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78