Pengikut

Selasa, 6 Ogos 2013

Apa Dah Jadi Ni?

Assalamualaikum semua. Harap-harap sihat ya. 

Anda semua nampak tak gambar di atas ni? Setiap kali saya nak relpy komen, akan keluar benda ni? 

Sebelum ini ok saja. Sejak semalam benda ini keluar bila saya nak balas komen. Kenapa ya? Ada sesiapa yang dapat tolong saya? 

Dan, saya juga tidak boleh tinggalkan komen di sesetengah blog kawan-kawan. Benda sama akan keluar.

34 ulasan:

  1. tak pernah kena lagi, dia suruh rehat dulu kot..:D hehe

    BalasPadam
  2. May be sebab blogskin yang cikgu guna tu kot..Atau ada virus??

    BalasPadam
  3. acu tkr setting kpd pop-up komen...

    BalasPadam
  4. tak pasti pulak kenapa terjadi macam tu...belum pernah kena lagi...

    BalasPadam
  5. Cahaya ilahi,

    Rehat? hehehe.. mungkin kot. Tapi, tiba-tiba saja jadi macam ni. Bukannya saya tekan apa-apa pun.

    BalasPadam
  6. puteri airyn,

    Blogskin? Apa tu? huhuhu.. tak mungkin kot kena virus?

    BalasPadam
  7. KhaiRin: anies,

    Dah cuba tukar, boleh. Tapi, saya lebih suka yang ada butang reply. Senang nak reply komen macam dulu.

    BalasPadam
  8. Adhie Sunan Saifuddin,

    Itulah, saya pun tak pernah jadi macam ni. Nak cuba tanya Cikgu Kacamata. Mana tahu kalau dia dapat bantu.

    BalasPadam
  9. yup cikgu. bila sampai kat blog cikgu je ada benda ni.

    BalasPadam
  10. err..ntahla..tak reti sgt bab2 ni..

    BalasPadam
  11. hak r..bila smpai ke blog cikgu ada benda ni..sy pn xpsti kenapa..

    BalasPadam
  12. syuk Shusuke,

    Habis macam mana syuk tinggalkan komen? Boleh pula?

    BalasPadam
  13. mama-Kaori,

    Oh, tak apa. Saya harap ada yang dapat bantu kalau sesiapa yang tahu.

    BalasPadam
  14. S.K.A,

    Tapi, yang hairannya blogger lain dapat pula tinggalkan komen ya. Saya nak tanya Cikgu Kacamata, tapi saya tak boleh tinggalkan komen di blognya.

    BalasPadam
  15. alhamdulillah,,x pernah kena lagi. saya x rasa sebab virus.sebab bila bukak blog neh oke je.. maybe boleh tanya org yg teror bab2 blog neh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, bukan kerana virus. Mungkin disebabkan setting. tapi, saya tak usikpun.

      Padam
  16. alamak.. fiza x dpt nak tolong.. sbb fiza pung masih baru lagi cikgu ,, =(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, tidak mengapa Fiza. Terima kasih ya.

      Padam
  17. Bunda lagi tak tahu..bunda tak pernah kene..

    BalasPadam
  18. xtao lah apa jadi ... hhi setting kot ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah cuba tengok setting sebelum ni. Tukar sana tukar sini, tak mau juga. Akhirnya elok sendiri.

      Padam
  19. Salam kenal.. baru jd follower #227..
    Terima kasih sudi follow saya ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih juga sudi follow saya dan singgah di sini. Jemputlah datang lagi.

      Padam
  20. tak pasti la cikgu.. i tak pernah kena pulak.. sorry tak dpt nk tlg.. huhuhu

    BalasPadam
  21. Balasan
    1. Oh, tak apa. Kalau tak ada masalah kita tak tahu nak selesaikan. tapi kalau dah kena, sekurang-kurangnya kita cari jalan. Terima kasih ya.

      Padam
  22. Sebenarnya saya cuba nak fahamkan apa yang cikgu nak sampaikan..saya tgk kat atas sekali bahagian header ada tulis CLICK HERE.....bla la.lala.. promosi la tu dari pihak provider template blog...pastu cikgu tanya tentang masalah kat
    provider yang template cikgu pakai nie?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya bukan kerana header tu. Sebab saya nak komen tak boleh. Dia keluar benda yang saya tunjuk dalam gambar tu.

      Padam
  23. aiza pun tak pernah mengalaminya juga.. mungkin ada ambil apa-apa template dari leelou blogs tu ke? aiza try google tadi, leelou blogs tu ada sediakan design dan background untuk blog..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Aiza. rasa terharu sampai Aiza sanggup tolong nak selesaikan.

      Padam
  24. enth la cikgu..baik tnye org pro skit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya cuba juga nak tanya kepada yang tahu. Terima kasih.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78