Pengikut

Selasa, 6 Ogos 2013

Mohon Pertolongan

Assalamualaikum semua, hari ini sudah masuk hari yang ke 28 kita berpuasa. Dah tak lama kita akan menyambut Aidilfitri. Jadi, pasti semuanya sibuk membuat persiapan terakhir. 

Sebenarnya, saya sudah jadi malas hendak menaip entri baru. Hal ini kerana masalah yang berlaku pada setting komen saya. Tiba-tiba jadi begitu. Dan, saya juga tidak boleh tinggalkan komen di blog lain yang menggunakan setting Embedded.

Saya bercadang hendak bertanyakan masalah ini kepada Cikgu Kacamata, tetapi saya tidak boleh meninggalkan komen di blognya. Jadi, saya mohon pertolongan kalian semua yang sudi membantu saya untuk bertanya tentang masaah saya ini di blognya dan meninggalkan link entri saya tentang masalah ini. 

Adakah yang sudi tolong saya? Ini link blognya, Cikgu Kacamata




14 ulasan:

  1. okey i dah tlg send link blog u kat cikgu kacamata.. hrp masalah u nie dapat settle cepat yer.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Saya sangat terharu dengan pertolongan yang dihulurkan.

      Padam
  2. salam fizi dh tingglkan link cikgu kat shout box blog cikgukacamata..:D harap2 cikgu kacmata dtg jenguk..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ya Fizi. Saya sangat hargai pertolongan itu.

      Padam
  3. aiza pun dah minta tolong dari CK.. semoga masalah ni selesai segera..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Aiza, segala pertolongan itu saya hargai.

      Padam
  4. try search google.. sebab hr tu saya ada terbaca satu entry yg masalah lebih kurang mcm nie jgk.. x ble komen. skg nie dah ok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Aniq. Cadangan yang diberikan sangat saya hargai.

      Padam
  5. sorry acik tak perasan plk entri nie,, maaf tak tolong

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa acik. semuanya dah selesai.

      Padam
  6. TI...CK mohon byk2 kemaafan kerana baru skrg dpt membantu. Tu pun jenuh nak tgk blog sbb hanya mampu lihat melalui hp je. Terima kasih jg kpd rakan2 kerana sudi membantu TI dan memaklumkan kpd CK. Jika perkara ini berlaku lg, cuba tgk post CK yg bertajuk "Buat Scrollbar Dengan Border Pada Komen Post" dan lihat komen pertanyaan drp D_08...cuba ikut langkah2 yg CK reply tu. Sori CK tak dpt tunjukkan caranya kat sini sbb susah gunakan hp utk menaip....hrp itu dpt membantu...

    Salam Aidilfitri...maaf segalanya dipinta :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, terima kasih CK. Tidak mengapa. Saya pun tak pasti kepada benda ini berlaku tiba-tiba dan elo sendiri pula tu.

      Ok, selamat hari raya juga kepada CK.

      Padam
  7. maaf cikgu..bru terbaca ni..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78