Pengikut

Selasa, 8 Oktober 2013

Sijil Penghargaan daripada Blogger


Terima kasih Kak Kathy Rbain yang sudi menganugerahkan sijil ini kepada saya. Terharu pula rasanya. Tidak pernah terfikir oleh saya selama saya menulis di blog dan mengomen di blog orang lain untuk diberi sijil. Sijil ini diberi setelah saya menjadi Top Komentator September 2013 di blognya. 

Sejarah telah tercipta. Dan yang menciptanya ialah Kathy Rbain pemilik blog Coretan Hati Kathy. Bersama sijil ini Kak Kathy juga telah menyertakan sekali penanda buku. 

Pasti, penanda buku ini amat bermanfaat sekali kepada saya yang gemar membaca. Terima kasih sekali lagi Kak Kathy. Sampul ini saya terima tengah hari tadi. 




33 ulasan:

  1. hi hi hi. macam-macam ada. dalam dunia ini. kadang-kadang benda-benda yang tidak disangka, tiba-tiba muncul dalam hidup kita. kadang-kadang juga benda-benda yang kita fikir tidak perlu tapi bagi orang lain menjadi keperluan dan mempunyai nilai sentimental yang tersendiri.

    BalasPadam
  2. bestnya dapat sijil penghargaan nie..

    BalasPadam
  3. sama2 helmi..syukur dah sampai..eh,macam patah pulak bahagian atas sijil tu helmi..terlipat yer?

    BalasPadam
  4. wahh.. siap ada sijil lg tu.. hehe menarikk

    BalasPadam
  5. Wahh dapat sijil penGhargaan dari kak kathy lah. Tahniah :)

    BalasPadam
  6. wah untungnya :)
    tahniah...cikgu

    BalasPadam
  7. Tahniah en helmi..singgah ptg kesini ya :)

    BalasPadam
  8. surprise tak cikgu...? mama yang beri alamat cikgu pada kak kathy, maaf cikgu ye, kak kathy nak surprise kan cikgu.... mama tak minta izin pun dari cikgu nak beri alamat.. hihi

    BalasPadam
  9. tahniah....satu penghargaan....

    BalasPadam
  10. macam kelakar pulak ada sijil. hehe..

    BalasPadam
  11. Tahniah Cikgu.. :D
    Bukan senang nak dapat penghargaan begini..

    BalasPadam
  12. terima kasih kerana sudi melawat blog saya...selamat berkenalan ^_^

    BalasPadam
  13. Wah tahniah cikgu Helmi.. berserta sijil sekali ye. Alhamdulillah, semoga cikgu Helmi sentiasa murah rezeki & terus maju.. amin :)

    BalasPadam
  14. Tu dia...begitu sekali penghargaan buat anda. Sungguh bertuah! Blogger Kathy sungguh baik hati.
    Semoga mencetus semangat utk terus blogging! Tahniah!

    BalasPadam
  15. bukan kata murid saja kumpul siji, cikgu pun dapat :-))

    BalasPadam
  16. tahniah, semangat tu untuk terus gigih berblogging :)

    BalasPadam
  17. bru jer baca blog lain..depa pun dpt hadiah dri cik kathy..pemurah sungguh beliau..bydaway, tahniah cegu Helmi ^^

    BalasPadam
  18. tahniah cikgu..wah beznye dpt sijil penghargaan lg tu

    BalasPadam
  19. waahh
    leh guna penanda buku tu baca novel
    hehe

    BalasPadam
  20. macam-macam ada :) TAHNIAH saudara :)

    BalasPadam
  21. Tahniah cikgu... macam2 erkkk cara untuk menghargai dalam dunia blog ni...klu boleh masing2 nak buat lain dari yang lain...janji boleh gempaq hehe

    BalasPadam
  22. wahh alhamdulilah tahniah :) cikgu helmi

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah =) cikgu memang layak pun..tahniah-tahniah

    BalasPadam
  24. tahniah..mcm2 idea kak kathy ni..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78