Pengikut

Selasa, 29 Oktober 2013

Ujian Kompetensi ICT Guru Sabah, Sarawak dan Selangor

Assalamualaikum semua dan selamat pagi.

Alhamdulillah, pagi ini selamat menjawab Ujian Kompetensi ICT yang telah dijalankan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Semua pentadbir dan guru wajib menjawab soalan ini mengikut ketetapan tarikh yang telah diaturkan.

Untuk makluman, kebanyakan negeri telah melaksanakannya. Susunan jaduah terakhir melibatkan negeri Sabah, Sarawak dan Selangor yang bermula 23 Oktober dan berakhir 31 Oktober 2013. Kepada yang belum menjawab perlulah segera berbuat demikian kerana hanya tinggal 2 hari sahaja lagi akan tutup.

Ujian ini adalah untuk menguji dan membuat tinjauan sejauh mana tahap kemahiran dan pengetahuan guru dan pentadbir berkenaan ICT.

Sila klik di sini untuk capaian yang lebih mudah.





23 Oct - 31 Oct 2013 - Sabah, Sarawak dan Selangor


24 ulasan:

  1. saya memang tak tahu pasal ujian ni =) ape pun perkongsian untuk cikgu-cikgu di luar sana

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya inilah kali pertama ujian ini dilaksanakan untuk guru dan pentadbir.

      Padam
  2. Assalamualaikum,salam perkenalan.

    membalas singgahan.follower 678.

    jangan lupa singgah.. www.chepahilahussein.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, salam perkenalan. Terima kasih.

      Padam
  3. Balasan
    1. Salam perkenalan. Terima kasih sudi singgah di sini.

      Padam
  4. btol..tb setuju ngn fais..bgus utk perkongsian mane yg cikgu2 tuhh ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, cikgu-cikgu bolehlah klik di link yang ditinaggalkan tu.

      Padam
  5. saya bukan cikgu.. baru tau ada ujian sebegini.. bagus!

    BalasPadam
  6. acik tak tahu tentang ujian apa ini ,apa apun semoga berjaya kepada yang menjawab

    BalasPadam
  7. gudlak ye bro.actually ujian ni untuk penempatan guru2 ke?

    BalasPadam
  8. baru tau ada ujian ni..bagus jg kan ada ujian macam ni?

    BalasPadam
  9. kami di kedah dah selesai minggu lalu lagi..

    BalasPadam
  10. semoga kejayaan milik awak.. =)

    dah follow kembali..

    BalasPadam
  11. Semoga kejayaan yang cikgu peroleh.

    BalasPadam
  12. Good luck untuk semua cikgu-cikgu yang terlibat!!!

    BalasPadam
  13. Semoga berjaya ye cikgu Helmi.. aamiin..

    BalasPadam
  14. semoga sukses selalu untuk seluruh cikgu-cikgu. . ^_^

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78