Pengikut

Selasa, 1 Oktober 2013

Blogger yang Setia Bersama Tetamu Istimewa

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Sedarkah kita bahawa semalam hari terakhir di bulan September 2013. Hari ini sudah masuk bulan Oktober 2013. Oleh itu, saya ingin memperkenalkan tetamu@blogger yang setia mengunjungi Tetamu Istimewa pada bulan September 2013
Tahniah kepada mereka yang terpilih. 

Rasanya mereka inilah antara blogger yang aktif dan rajin blogwolking sambil tinggalkan komen yang bukan sahaja di blog saya:
3. S.K.A

Berikut merupakan carta blogger yang Setia Bersama Tetamu Istimewa sepanjang masa pula. Rasanya tidak banyak berubah cuma blogger yang belum tersenarai di atas ialah Wong, 3no gr33ny dan syuk shusuke


Saya hendak bertanya kepada sesiapa yang tahu, sekiranya blogger itu menukar gambarnya adakah akan mempengaruhi pengiraan komen yang ditinggalkan di mana-mana blog ke? Seperti yang terjadi kepada S.K.A dan Mizz Aiza (Dunia Kecil) ni. 

Sepatutnya bilangan komen yang ditinggalkan di blog saya lebih banyak jika dicampur dengan ini. Tetapi, sebaliknya pula terjadi apabila penukaran gambar itu menyebabkan komen yang mereka tinggalkan dikira berasingan seperti blogger baru pula.



Kepada blogger yang follow blog ini sila tinggalkan link yang betul untuk memudahkan saya follow balik. Janganlah kerana saya tidak follow blog tersebut membuatkan anda mengambil tindakan unfollow blog saya balik. Kalau ada yang tertinggal, tinggalkan link anda sekarang. Nanti saya pergi ke blog anda. Semalam 558 hari ni boleh jadi 557 pula. 


34 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hehehe... cik nor kena bermalam di sini dan komen semua entri saya baru ada kot. Tak apa, yang penting cik nor singgah juga di sini.

      Padam
  2. mungkin juga yer helmi..kathy pun tak perasan hal ni...

    BalasPadam
  3. wahh semoga terus maju blog cikgu hilmie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Acik yang turut menyokong.

      Padam
  4. merapatkn hbungan antara blogger..

    BalasPadam
  5. Sebenarnya ia bergantung kepada pilihan kita log in utk komen. Sebab itu ada 2 nama walaupun orangnya sama. Bukan sebab gambar berbeza.
    Terima kasih juga buat cikgu kerana sentiasa support Relaks Minda.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih info ini ya BM. Baru saya tahu. Tapi bagaimana seorang blogger tu mempunyai dua akaun ya?

      Padam
  6. mungkin juga, sesetengah counter, mereka guna sistem detection melalui link kita, gambar, nama atau sebagainya, jika berubah, automatically akan reset kepada counter yang baru
    *itu daripada apa yang saya pernah alami, mungkin ada blogger yang lebih arif :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima perkongsian ini juga. Mungkin betul juga apa yang diperkatakan.

      Padam
  7. akak jd SR la selama nih..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lepas ni boleh komen ya kak. Saya sangat alu-alukan.

      Padam
  8. Eh.. Kak Erin pun ada.. Hehe.. Kak Erin memang suka tinggalkan komentar kat blog Cikgu.. Lagipun entri-entri yang cikgu terbitkan bagus untuk dibincangkan bersama blogger-blogger lain..Akhir kata.. Happy blogging yeah dan selamat maju jaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Kak Erin yang menyokong. Selamat maju jaya juga untuk Kak Erin.

      Padam
  9. mama juga takde, tapi takpe.. mama sentiasa mengunjung blog cikgu di masa terluang....
    tahniah kepada mereka... :) mereka memang hebat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih mama yang sudi singgah dan membaca entri saya ni.

      Mama juga hebat.

      Padam
  10. cik akak memang setia nie..hahaha...

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Terima kasih juga kepada Siti Nadirah yang saya perhatikan selalu juga tinggalkan komen di blog saya.

      Padam
  12. Tahniah kpd yg setia.. sy pun masih baru di sini. Semoga terus sukses ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah juga kepada Tuan Khir yang sudi menjengah ke sini membaca entri saya.

      Padam
  13. tahniah semua......semoga terus maju jaya.

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. Tahniah juga kepada Raudzah Z yang singgah di sini dan selalu meninggalkan komen.

      Padam
  15. Alhamdulillah =) semoga blog cikgu terus maju dan diminati ramai..inshaa'Allah..bab widget komen tu, rasanya cikgu kena pilih lain dah kot..ada widget yang terima je bila kita tukar gambar tu =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, ya ke. Tapi saya suka widget ni sebab tersusun.

      Padam
  16. terima kasih helmi.. tahniah kepada semua.. tukar gambar tu aiza tak pasti la pula.. mungkin juga mempengaruhi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kembali kepada Aiza yang tidak jemu-jemu datang membaca entri saya.

      Padam
  17. Tahniah buat semua yang tersenarai.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka ini antara penyokong setia saya.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78