Pengikut

Khamis, 25 Julai 2013

Bonus Berganda kepada Penjawat Awam


Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah, semalam Perdana Menteri telah pun mengumumkan Bayaran Bantuan Khas Raya sebanyak RM 500 kepada penjawat awam. Bantuan ini adalah untuk meringankan beban penjawat awam dalam membuat persiapan raya nanti. 

Selain itu, Datuk Seri Najib juga turut mengumumkan Bayaran Bantuan Khas Kewangan RM 250 kepada pesara kerajaan bagi mengingati jasa mereka selama ini. 

Di samping itu juga, penjawat awam turut menikmati dua kenaikan gaji tahunan pada tahun ini. Segala-galanya ibarat bonus berganda yang harus dimanfaatkan ke arah kebaikan. 

Setimpal dengan itu, diharapkan penjawat awam akan terus meningkatkan prestasi kerja. 


29 ulasan:

  1. itulah tadi bru baca tentang ni..Allhamdullilh..rezki kn..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, dapatlah saya membeli baju raya lepas ni. hehehe

      Padam
    2. bleh belanja zara sama hee..gurau je cikgu..=D

      Padam
    3. Boleh, datang rumah ya raya ni...

      Padam
  2. tahniah kepada semua penjawat awam.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga pemberian ini membakar semangat kepada penjawat awam untuk meningkatkan prestasi kerja kan. Terima kasih.

      Padam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah, rezeki juga ni di bulan Ramadan. Terima kasih.

      Padam
  4. alhamdulillah , bersyukur dengan rezeki yang ada. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, saya bersyukur dengan rezeki ini.

      Padam
  5. Alhamdulillah. Tahniah buat semua yang dapat. Allah jugalah yang memberi rezeki ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, rezeki ini semuanya kurniaan Allah SWT. Terima kasih kerana menghargai kami.

      Padam
  6. Balasan
    1. Alhamdulillah, setiap orang ada rezekinya.

      Padam
  7. Untungnya badan kan PM bagi bantuan tu..alhamdulillah...lepaslah kuih raya cik akak nie :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berbelanjalah dengan hemahkan. Gunakan ke arah kebaikan.

      Padam
  8. memang bonus kali ini takdelah mengharap sangat. Pasal hutang kerajaan dah banyak dah 600 Bilion. tapi kalau dah kasi tu kita ambiklah. hi hi hi. dah orang kasi. boleh beli baju raya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha... ingatkan nak pulangkan balik duit tu, nak tolong bayar hutang.

      Yalah, boleh beli baju raya dan buat perbelanjaan persiapan raya yang lain lagi.

      Padam
  9. huhu..tringin nk dpt bonus gak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-Allah, ada rezeki nanti dapatlah tu.

      Padam
  10. betul tu..jangan pula makan gaji buta

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang penting kerja yang diberikan disiapkan. Rasanya kalau cikgu, tak makan gaji buta kot, dengan tugas yang bertimbun sekarang ni.

      Padam
  11. Alhamdulillah rezeki ramadhan =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur, rezeki yang diberi oleh-Nya kepada kami yang bekerja dengan penuh tanggungjawab.

      Padam
  12. untunglah penjwat awam...tak banyak sikit pun merasa bonus tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, rezeki. Mungkin rezeki pekerja swasta akan ada juga nanti. Cuma cepat dan lambat saja.

      Padam
  13. Alhamdulillah~ boleh la belanja family lepas ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, dapatlah buat belanja dan bantu keluarga sedikit sempena hari raya nanti.

      Padam
  14. BAGAIMANA kalau uols nak JADI AHLI SHAKLEE?
    Ada 2 cara paling mudah untuk menjadi ahli:-

    1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

    ATAU

    2) Buat pembelian sebanyak 200 point UV (Unit Value), atau lebih kurang RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM75) dan juga CASH BONUS (bernilai RM20+).

    Mudahkan jadi ahli shaklee.. Lebih mudah ajar anak ABC..hehehe..

    Hanya daftar, guna produk, kumpul uv dan bila anda dapat kumpul uv yg cukup dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Syok tak? Makan sendiri  pun dah boleh dapat bonus...

    Biasanya bonus tu yg anda dapat..berbaloi lah ngn vitamin yg anda beli..siapa nak bg kan..


    KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

    1) Boleh beli produk Shaklee pada harga ahli. (20% less than retail price)

    2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%.

    3) Dimasukkan ke GROUP TEAM untuk testimoni dan maklumat produk..

    4) Hanya SPECIAL GROUP kami yang akan mendedahkan Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan Shaklee ini..pelbagai rahsia untuk berjaya..


    Untuk keahlian layari :

    www.jutawanshaklee.biz


    Penghantaran 2-3 hari.seluruh penang, kedah, perlis n semenanjung malaysia shj.

    Tempahan awal untuk elak kesulitan.


    Sms/whatapp/tel:

    0195180003

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78