Pengikut

Sabtu, 4 Mac 2017

Mengapa Perlu Baca Cakar Ayam Seorang Doktor 2.0?

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.Kalau setakat nak baca info dan maklumat berkaitan kesihatan atau tip-tip dan panduan kesihatan, banyak sumber yang boleh diperoleh. 

Tetapi mengapa perlu membaca Cakar Ayam Seorang Doktor 2.0 ini? 

Doktor itu manusia. Pesakit juga manusia. Apabila doktor dengan pesakit berinteraksi - sewaktu sesi mendapatkan rawatan pasti ada kisah atau cerita yang tidak dapat diperoleh daripada mana-mana sumber. 

Adakala pengalaman seorang doktor yang merawat dan pengalaman pesakit yang menerima rawatan boleh dijadikan panduan dan pedoman kepada masyarakat lain pula.

Siapa yang mahu ceritakan kisah yang menyedihkan, melucukan atau menyayat hati kepada orang lain? 

Adakala kisah itu menjadi rahsia yang tidak terceritakan. Adakala ada yang mahu ceritakan tetapi tidak ada medium yang sesuai. Oleh sebab itu, saya memuji usaha Dr Fahd Razy menerbitkan siri ini.

Pernahkah anda mendengar kata-kata; mencegah lebih baik daripada merawat? Justeru, saya melihat CASD 2.0 ini bertindak sebagai rawatan pencegahan tersebut. 

Tahniah kepada semua doktor yang menulis dalam buku ini. Buku ini terbitan KATA-PILAR. Boleh beli sebuah buku ini dengan harga RM28.

Mohd Helmi Ahmad
Berhati-hati dengan Tulisan Doktor dalam CASD 2.0 ini, Takut Nanti Tercakar Hati pula.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78