Pengikut

Selasa, 14 Januari 2014

Semakan Online Kemasukan ke Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 2014

Peluang pelajar di Malaysia untuk belajar sangat luas. Tinggal lagi, mahu ataupun tidak sahaja. Pelbagai institut pendidikan yang dibuka dengan tawaran pelbagai bidang pengajian. 

Tujuannya untuk memberi peluang kepada pelajar yang cemerlang, sederhana ataupun lemah. Pada usia yang masih muda, di bawah lingkungan usia 20-an, adalah disarankan supaya mereka ini menghabiskan masa untuk belajar. 

Kepada pelajar yang tidak cemerlang dalam akademik, usahlah kecewa dan putus asa kerana tempatnya masih ada untuk bidang akademik berteraskan kemahiran. 


Saya yakin, penawaran dilakukan atas sebab permintaan dan permohonan yang tinggi. Oleh itu, kepada pelajar yang memohon untuk mengikuti Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik bagi sesi 2014, bolehlah membuat semakan segera. 

Caranya hanya memasukkan No. MYKad dan Angka Giliran seperti tertera pada gambar di atas. Untuk ke pautan link semakan, klik pautan ini:


8 ulasan:

 1. tqvm helmi..semua di hujung jari jer kan?

  BalasPadam
 2. sekarang semua on9..x yah nk kesana kemari lagi..huhu

  BalasPadam
 3. salam. tahniah kpd yg berjaya. yg gagal ke KV silalah belajar dgn baik2 di sek asal anda. jgn malas..nanti sy rotan..

  BalasPadam
 4. sekarang nie semua mudah dah senang...

  BalasPadam
 5. Assalam
  Benar. Kemahiran juga adalah satu tahap pencapaian .

  BalasPadam
 6. Kemudahan dihujung jari. Tahniah kpd yg berjaya!

  BalasPadam
 7. T kasih di atas perkongsian cikgu Helmi..

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78