Pengikut

Ahad, 3 November 2013

Pageviews Satu Lonjakan Semangat

Alhamdulillah. Selama ini saya hanya melihat blogger lain menunjukkan Pageviews mereka yang mencecah 1000 ke atas. Saya juga memasang impian agar Pageviews saya juga turut mencapai tahap itu sekurang-kurangnya 1000. 

Namun sama sekali saya tidak menyangka, impian itu telah melebihi apa-apa yang saya fikirkan. Cuba kalian lihat kadar lonjakan Pageviews dari bulan 29 Oktober 2013 hingga 31 Oktober 213 dan sedikit menurun 1 November 2013. Namun masih dalam lingkungan 1000. 

Entri ini bukan untuk menunjuk-nunjuk, sebaliknya sekadar perkongsian dan pembakar semangat kepada saya. Saya yakin, Pageviews ini lebih rendah jika hendak dibandingkan dengan Pageviews blogger otai yang lain. Tak gitu, Bin Muhammad, Yumida, Mia Liana, Cik Akak, Mama Norhasniza, Mizz Aiza?








Akhirnya, Pageviews keseluruhan Tetamu Istimewa ialah 120934. Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kalian semua yang sudi singgah di sini.


40 ulasan:

  1. Tahniah...Semoga bertambah maju di masa depan.

    BalasPadam
  2. Tahniah! Teruskan usaha anda. Peningkatan yang sungguh baik... Akak pun ada target juga hehe..

    BalasPadam
  3. wahhh...semakin menaik dari sehari ke sehari...tahniah!! keep it up! ^_^

    BalasPadam
  4. tahniah...sememangnya tengok pageview yang tinggi camtu boleh membuatkan kita lebih semangat nak update entry...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  5. wau, tingginya bilalah aku boleh lawan ang ni!

    BalasPadam
  6. tahniah..semoga terus melonjak tinggi

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah......syukur kan cikgu....
    Pageview memang memberi impak yang tinggi dalam berblog cikgu....
    semangat...:)

    BalasPadam
  8. tahniah kepada Tuan yang gigih berusaha menulis..

    BalasPadam
  9. tahniah
    mungkin makin sukses =)

    BalasPadam
  10. tahniah. tinggi betul pageviews :)

    BalasPadam
  11. Tahniah cikgu... klu pasang iklan nuffnang dah lumayan tu hehe...
    Apapun ida masih belum mampu untuk memiliki itu semua lagi

    BalasPadam
  12. Tahniah cikgu..dah banyak tu..semoga terus bertambah k..

    BalasPadam
  13. tahniah, kita punya pun tak sampai byk tu.:) emm

    BalasPadam
  14. tahniah ..makin hebat blog cikgu helmi :)

    BalasPadam
  15. tahniah, wah banyak tu cikgu. tahniah. pasni lagi banyak insyAllah..

    BalasPadam
  16. Syabas! Lepas ini boleh set target untuk 2000 pv pula...
    Tumpang gembira diatas pencapaian anda. :)

    BalasPadam
  17. syukur..tahniah ye..
    pembakar semangat buat husna jga nih..hehehe..

    BalasPadam
  18. bila kita menulis daripada hati , pembaca mudah tertarik ... apatah lagi menjadi diri sendiri ...

    BalasPadam
  19. Tahniah atas kejayaan cikgu berblog

    BalasPadam
  20. congratulation.. semangat terus bloggingnye

    BalasPadam
  21. syukur.....selamat berhujung minggu...blogwalking.

    BalasPadam
  22. Tahniah. Terus berblog dan tahniah untuk cerpen Sayur Keladi di Atas Bukit di Berita Minggu 3/11/2013

    BalasPadam
  23. tahniah cikgu. walaupun cikgu jarang ke blog syuk tapi syuk support cikgu. :)

    BalasPadam
  24. Pastinya kalau nak menarik lebih ramai pengunjung berkualiti, penulisan Cikgu juga perlu berkualiti. ;-)

    BalasPadam
  25. wah makin tinggi n tinggi pv
    tahniah cikgu

    BalasPadam
  26. tahniah saya budak baru je buat blog ni.. and pageviews pun tak banyak..entri ni pun menjadi pemangkin semangat saya utk terus berblogging.. terima kasih :)

    BalasPadam
  27. Tahniah Cikgu Helmi..Page view blog Kak Erin nak capai 100 sehari pun payah.. Huhuhu..

    BalasPadam
  28. kak salah satu dari viewers tu, helmi:-))

    BalasPadam
  29. tahniah helmi.. aiza punya page view masih rendah lagi.. sehari tak sampai 1,000 pun.. hehe..

    BalasPadam
  30. Tahniah.. alhamdulillah.. semoga terus berjaya.. aamiin.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78