Pengikut

Jumaat, 7 Februari 2014

Jadual Lengkap Perlawanan Pasukan Kedah dalam Liga Perdana 2014

Biarpun saya tidak pandai bermain bola sepak, tetapi saya sangat minat menonton perlawanan bola sepak terutama yang melibatkan Liga Malaysia. Biarpun ramai yang mencemuh aksi perlawanan Liga Malaysia yang tidak setanding atau tidak sehebat Liga Inggeris saya tetap memberi sokongan kepada Liga Malaysia. 

Pasukan kesayangan saya tentulah Kedah Darul Aman @ Sang Kenari. Alhamdulillah, setakat ini Kedah berjaya melangkah ke pusingan Suku Akhir Piala FA yang akan bertemu dengan JDT. Dalam kedudukan Liga Perdana pula, Kedah berada di tempat kedua. 

Kepada penyokong pasukan Kedah, inilah jadual lengkap perkawanan pasukan Kedah dalam Liga Perdana bagi musim 2014. 


Pusingan Pertama

24 Januari : Perlis (GS)
27 Januari : DRB Hicom FC (GL)
7 Februari : PBAPP FC (GS)
10 Februari : Felda United FC (GL)
14 Februari : Negeri Sembilan (GS)
7 Mac : Sabah (GL)
14 Mac : SPA FC (GL)
21 Mac : Johor Darul Takzim FA (GS)
24 Mac : Pulau Pinang (GL)
28 Mac : PDRM FA (GS)
4 April : UiTM FC (GL)

Pusingan Kedua

11 April : UiTM FC (GS)
14 April : Perlis (GL)
18 April : DRB Hicom FC (GS)
9 Mei : PBAPP FC (GL)
16 Mei : Felda United FC (GS)
23 Mei : Negeri Sembilan (GL)
9 Jun : Sabah (GS)
13 Jun : SPA FC (GS)
16 Jun : Johor Darul Takzim FA (GL)
20 Jun : Pulau Pinang (GS)
24 Jun : PDRM FA (GL)

*Tertakluk kepada perubahan semasa

7 ulasan:

  1. nice entry

    jom join sat sy nye ga ade dua satu seo ahmad hasif and satu lagi topup free untuk anda..

    layari
    http://www.ahmadhasif.info/2014/02/seo-ahmad-hasif.html
    http://www.ahmadhasif.info/2014/02/topup-free-untuk-anda.html

    BalasPadam
  2. kalau tanya dekat saya, saya tak kenal pun siapa pemain dalam
    liga MALAYSIA berbanding satu ketika dulu

    sekarang saya tengok aje! tapi tak kenal
    kualiti makin kurang walau gaji diorang makin besar!
    kenapa dulu gaji kecil boleh berjaya
    tapi sekarang tak?

    BalasPadam
  3. akak tak ikut sangat perkembangan bola sepak ni.. hehe..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78