Pengikut

Isnin, 3 Februari 2014

Guru Bahasa Melayu Obses dengan Nombor

Assalamualaikum semua. 


Tajuknya, bukan main lagikan. Maklumlah guru Bahasa Melayu ni, bila tengok nombor berbinau matanya sikit. Apabila terlalu obses dengan nombor inilah jadinya, pantang saja nampak nombor cantik sikit-printscreen. 

Hari ini tidak ada idea hendak menulis, jadi sebagai tatapan pembaca saya sajikan dengan nombor pada "Buku Pelawat" ini. Walaupun tak banyak, tapi saya berbangga dengan pencapaian setakat ini. 



34 ulasan:

  1. Terimakasih, walaupun kurang mengerti tapi saya sudah berkunjung :)


    Salam,
    http://firman-ardy.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Bukan main lagi saya menunggu dengan penuh debaran nombor ni.

      Padam
  3. Saya melawat dengan no 347866 hik hik

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Terima kasih Tuan Khairuddin atas sokongan yang diberikan.

      Padam
  5. Cantik nombornya, tersusun! Congrats!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.

      P/S: Dah banyak kali saya singgah di blog Engku nak komen, tapi tak boleh. Mungkin masalah blogspot. Tidak mengapa, saya akan ke sana lagi.

      Padam
  6. cantik nombor tu...nanti lepas ni capture no ni pulak ya:

    400000 atau 444444. good luck cikgu!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Menarik juga nombor yang dicadangkan tu.

      Padam
  7. cantik no tu cikgu.. cikgu sudikan vote acik untuk favourite lifestyle

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Acik. Insya-Allah, nanti saya ke sana ya.

      Padam
  8. Biasala cikgu. Awal-awal memang begitu. Cuma jangan terikat dan berniat sangat dengan nombor itu. Saya pernah begitu, lama-lama kecewa jadinya apabila tidak mencapai seperti tahap yang saya nak. Di situ saya relfeksi balik niat saya menulis kerana apa.

    Saya yakin cikgu akan tetap menyampaikan ilmu bermanfaat di blog ini. Insya-Allah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas peringatan Izham. Ya, insya-Allah, saya akan terus berkongsi sedikit ilmu yang saya ada.

      Padam
  9. Entri yang menarik.

    Jom singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  10. fuiyooo, cantik tu nombor dia..tahniah

    BalasPadam
  11. wow! nombor yang cantik, tahniah cikgu, semakin hari semakin meningkat.. teruskan !

    BalasPadam
  12. Dapat pula tu prtsc nombor cantik ni....banyak tu dan akan terus meningkat.


    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak lagi nombor Relaks Minda kan, hehe. Terima kasih BM.

      Padam
  13. wah, cantiklah nombor tu
    boleh pula cikgu perasan ye
    tahniah, banyak tu =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab tunggu dan menanti dengan penuh kesabaran. Kalau tak, terlepas juga.

      Padam
  14. Wahhh menarik no tu cikgu...nombor tu tercatat pada berapa hari bulan yer?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tak salah 31 Januari atau pun 1 Februari 2014, Ida.

      Padam
  15. cantiknya nyer no...tajuk entri buat gempak la helmi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tajuk je gempak, Kak Kathy. Nombornya, suam-suam kuku saja.

      Padam
  16. Assalam
    Saya pernah bertemu dengan guru Bahasa Melayu yang sedemikian. Memang obses. Benar.

    BalasPadam
  17. Wahh.. dpt print screen tepat pada waktunya.. cantik no tu.. :D

    BalasPadam
  18. wah... memang cantik nombor tu helmi.. :D

    BalasPadam
  19. Hahahhah! Memang cantik sangat nombor tu cikgu!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78