Pengikut

Selasa, 1 April 2014

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 50 - Tonton Online (Aswan Azmy Blog)

Assalamualaikum. 


Nampaknya selepas balik dari cuti sekolah, masih belum sempat nak berlama dengan blog. Masih ada kerja di sekolah yang perlu diselesaikan. Aktiviti blogwalking pun masih tidak sempat. 

Hari ini sudah masuk bulan April. Sudah pastilah kebanyakan blogger akan mengumumkan top komentator di blog masing-masing. Tahniah kepada yang berjaya. 

Kepada peminat drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta, boleh tonton episode seterusnya, termasuklah episode 50. Selamat menonton di blog Aswan Azmy Blog.




9 ulasan:

  1. tak mengapa, uruskan yang penting dulu

    BalasPadam
  2. xpernah layan pon citer nie..:)

    BalasPadam
  3. Salam Helmi... sihat ker??

    Percaya tak... idah tak pernah langsung nonton criter nie... malah bila siarannya pun tak tau.. huhu...

    BalasPadam
  4. Yang dah tak saba tengok ending cerita ni, baca novel la.

    BalasPadam
  5. semoga urusan helmi berjalan lancar..

    BalasPadam
  6. Ada lagi ye episod ni.. maaf sbb saya bw dari entri cikgu yg terbaru. Lama pulak rasanya tak menyinggah sini...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78