Pengikut

Sabtu, 31 Januari 2015

Dapatkan Tetamu Istimewa Terus daripada Penulis

Assalamualaikum.


Judul: Tetamu Istimewa
Terbitan: Institut Terjemahan & Buku Malaysia (ITBM)
Penulis: Mohd Helmi Ahmad
Genre: Kumpulan Cerpen Remaja
Tahun Terbit: 2014
Tebal: 146 halaman
Harga: RM20

Kepada yang berminat boleh "bank in" RM20 ke akaun CIMB saya di nombor 0205-0119145-52-0. Sertakan nama penuh, alamat lengkap, nombor telefon di sini (saya tidak akan publish maklumat tersebut). Ataupun hantar maklumat tersebut ke alamat e-mel saya mie_adham86@yahoo.com. Hanya setelah pembayaran dibuat, barulah buku akan diposkan. 

RM 20 (harga pasaran) + RM6 (harga pos) = RM20 Semenanjung Malaysia  RM22 Sabah & Sarawak (setelah diskaun)

Sebagai rujukan kalian boleh membaca entri yang berkaitan buku ini di pautan di bawah:

SAYA AMAT MENGHARAPKAN SOKONGAN KALIAN SEMUA.
TERIMA KASIH!

24 ulasan:

  1. selamat menghabiskan stok, helmi. abg doakan yg terbaik...

    BalasPadam
  2. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ done follow ya tq

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum. Maaf lambat bagitahu. Ya saya nak beli tapi boleh tak nak bayar next month sebab saya xda cash dalam bank, ada cash in hand je skrg ni, kena tunggu gaji bulan depan. Hehehe. Boleh mintak booking satu copy tak buku tu? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumusalam, terima kasih kerana masih berminat untuk memiliki dan membaca buku saya ini. Baiklah, saya akan simpan sebuah buku ini. Jika semuanya selasai, maklumkan kepada saya untuk urusan penghantaran.

      Padam
  4. cikgu nak minta alamat
    nak bagi hadiah penghargaan dari blog saya

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Assalamualaikum, Puan Fyda Adim. Terima kasih kerana sudi memiliki buku saya ini. Mohon Puan berikan butiran berikut:
      1. Nama Penuh
      2. Alamat Lengkap
      3. No telefon.
      4. Slip pembayaran (jika ada)

      Boleh hantar maklumat tersebut ke e-mel saya: mie_adham86@yahoo.com

      Sekian, terima kasih.

      Padam
  6. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    BalasPadam
  7. semoga maju jaya dalam penulisan, cikgu

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Stok buku ni masih ada dengan saya acik. Senang-senang nanti, boleh PM saya. Terima kasih kerana masih berminat.

      Padam
  9. wah penulis buku terkenal rupanya...tahniah selamat berkenalan.

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum TI.. Datang singgah melawat ke blog sponsor dari GA MAMANIZA.. ^_^
    RosmizaAliDotCom

    BalasPadam
  11. wah tahniah.....selamat memollow cikgu :)

    BalasPadam
  12. Salam cikgu terima kasih kerana masih kekalkan blog ida di blog list cikgu. Hari ini ida dah tukar baru link blog ida, harap cikgu dapat tukar dan kemaskini yang terbaru ya..

    http://scriptersnews.blogspot.com/

    segala kesulitan amat dikesali, tq

    BalasPadam
  13. teruskan menulis yer cikgu.. gudluck!

    BalasPadam
  14. Sedikit masa lagi, iklan ini bakal berubah wajah ya. Saya menanti juga. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78