Pengikut

Sabtu, 5 Julai 2014

Semakan Tawaran Perguruan IPG Gantian 1 2014

Assalamualaikum.


Terkini! : Kepada calon Lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang memohon Program Persediaan Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PPISMP) Ambilan Jun 2014 lalu yang tidak berjaya untuk ambilan pertama, boleh menyemak sekali lagi tawaran tersebut untuk calon gantian 1. 

Semakan boleh dibuat mulai 4 Julai hingga 16 Julai 2014.








11 ulasan:

  1. Berharap agar ramai yang akan diterima masok..ipgkti hanya ada 75 orang calon ppsimp...

    BalasPadam
  2. Good luck adik-adik semua..

    Salam 7 Ramadhan cikgu..

    BalasPadam
  3. cikgu,boleh tahu tak ada lagi ke untuk panggilan gantian 2.. kalau ada bila ye??

    BalasPadam
  4. Cikgu,saya dapat tawaran IPG gantian tetapi ia tidak papar tarikh lapor?
    Oleh itu,nak bagaimanakah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh berhubung dengan pihak IPG berkenaan. Ada yang cakap minggu depan dah kena lapor diri.

      Padam
  5. cikgu sy x leh jgk gantian 1...ada lg kew gantian 2...sy sgt berharap agar dapat...mohon penjelasan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya ada gantian 2. Tapi kena tunggu gantian 1 masuk dulu. Kalau ada yang menolak rasanya ada yang gantian 2. Kalau ada maklumat, akan saya kongsikan nanti ya.

      Padam
  6. Semakan UKCG dan temuduga khas dah boleh dibuat mulai 11 julai sehingga 18 julai...apakah?? Kenapa macam tu...

    BalasPadam
  7. All the best... semoga berjaya..

    BalasPadam
  8. maaf bertanya, kenapakah pemilihan utk ip ini unfair. one of my friends tidak layak memohon kerana dia lahir sebelum 30 jun 1994. tetapi dia mendapat tempat di ipg tanpa melalui proses temuduga. kenapa boleh begitu? ini tidak adil bagi calon yg lain.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78