Pengikut

Selasa, 21 Januari 2014

Demam Entri Tonton Online Ariana Rose Episod 1 Hingga 14

Bukan sahaja drama adaptasi novel boleh ditonton secara langsung di TV, malah sebilangan blogger mengambil peluang ini untuk menarik trafik ke blog mereka dengan menerbitkan entri Tonton Online. 

Saya melihat fenomena Tonton Online ini diterbitkan secara "meriah" menerusi beberapa buah drama sebelum ini. Drama terkini yang hangat dimainkan di TV 3 ialah Ariana Rose yang sudah memasuki episod 14. 



Kalau kalian tidak percaya, mari kita tengok sama-sama, senarai blogger yang menerbitkan entri Tonton Online dari Episod 1 hingga 14. Setiap blogger mempertaruhkan pelbagai "key word" untuk menarik perhatian penonton online ini. 

TONTON ONLINE ARIANA ROSE EPISOD 1 HINGGA 14



8 ulasan:

  1. Hehe...saya x sempat nak tgk citer ni..best yek ;)

    BalasPadam
  2. Lubuk trafik tuuu...carian terhangat masa kini, masing2 inginkan potongan dari sebiji kek... :)

    BalasPadam
  3. hahaha...ariana rose menjadi perhatian...cik akak tunggu seminggu baru update..hihi...

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah... nasib idah tak terjebak dengan drama bersiri nie... kalau tak jenuh nak mendonlod nya.. :D

    BalasPadam
  5. percaya tak akak tak pernah sekali pun menonton drama tu? tak minat nak tengok..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Belong ToTetamu Istimewa | Designed All Reserved By KathyR’bain78